Van Mossel Jaguar Mechelen
 

Ontdek ons aanbod plug-in hybride en elektrische Jaguar modellen

Elektrificatie met Jaguar
voor een duurzame, slimme toekomst.

Ontdek hieronder het volledige gamma plug-in hybrides en elektrische wagens van Jaguar. Wij heten u van harte welkom in onze toonzaal te Mechelen om in alle rust de modellen te komen ontdekken en een proefrit te maken. Onze specialisten lichten u met alle plezier de verschillende technologieën toe en begeleiden u naar de Jaguar die écht bij u past. 

 

 

Jaguar E-Pace PHEV

De compacte SUV die stijlvol design en dynamisch rijgedrag combineert. 

Geniet met de Jaguar E-PACE van een scherp leasetarief én laag verbruik van 2,0 l/100 km. Dankzij een CO2-uitstoot van slechts 44 g/km in de Plug-in Hybride configuratie is de Jaguar E-Pace tot 99% fiscaal aftrekbaar. 

  • Beschikbaar vanaf €60.325 incl. btw 
  • Tot 99% fiscaal aftrekbaar 
  • 55 km puur elektrisch rijbereik (WLTP)
MAAK EEN AFSPRAAK
VRAAG UW OFFERTE

JAGUAR F-PACE PHEV

De luxueuze performance SUV die elke rit bijzonder maakt. 

Een bekroond design, Jaguar prestaties en intuïtieve rijtechnologieën combineren doet de Jaguar F-PACE als geen ander. Dankzij een mooi elektrisch rijbereik van 53 km legt u uw woon-werk traject makkelijk af zonder te tanken. 

 

  • Beschikbaar vanaf €77.000 incl. btw 
  • Tot 97% fiscaal aftrekbaar 
  • 53 km puur elektrisch rijbereik (WLTP)

 

Jaguar I-Pace EV

De eerste volledig elektrische performance SUV. 

 

De I-PACE is in de eerste plaats een Jaguar - een echte rijdersauto. Wendbaar als een sportauto, elegant en ruim. Deze performance SUV is een echte allerkunner. De I-PACE EV400 biedt een koppel van 696 Nm en 400 pk. 

  • Beschikbaar vanaf €82.070 incl. BTW
  • 100% fiscaal aftrekbaar 
  • 470 km volledig elektrisch rijbereik (WLTP)
VRAAG UW OFFERTE

WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. TEL (Test Energy Low, energietest licht) en TEH (Test Energy High, energietest zwaar) worden getoond als een gemeten bandbreedte onder WLTP-testomstandigheden. TEL geeft de zuinigste cijfers aan (wanneer de auto is uitgerust met de lichtste set opties). TEH geeft de minst zuinige cijfers aan (wanneer de auto is uitgerust met de zwaarste set opties). WLTP-wetgeving schrijft voor dat wanneer er een verschil van minder dan 5 g/km CO2 is tussen TEL en TEH, alleen TEH wordt vermeld.​