Van Mossel Jaguar Mechelen
 

Jaguar Special Offers

JAGUAR SPECIAL OFFERS 
Tot meer dan € 4.800 voordeel.

MAAK EEN (ONLINE) AFSPRAAK

JAGUAR SPECIAL OFFERS

Ontdek de opwindende prestaties van onze fiscaalvriendelijke plug-in hybride en elektrische auto's en de Special Offers op onze semi-hybride benzine- en dieselmodellen, met een voordeel tot meer dan € 4.800 afhankelijk van het gekozen model. Bovendien geniet u op elke nieuwe Jaguar standaard van 5 jaar fabrieksgarantie, goed voor een totale gemoedsrust. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. Ook een uitgebreide testrit behoort uiteraard tot de mogelijkheden. We staan hoe dan ook voor u klaar en kijken ernaar uit om u in alle rust in onze showroom te mogen verwelkomen.

En in tijden van veranderende fiscaliteit kan u beroep doen op onze verkoopsadviseurs om uw fiscaal voordeel te optimaliseren, met name op onze plug-in hybrides (E-PACE en F-PACE) en onze 100% elektrische SUV (I-PACE). Graag staan we u met het nodige advies bij.

CONTACTEER ONS

JAGUAR F-PACE

Praktische en efficiënte performance-SUV vol luxe.

  • Voordeel tot € 4.841*

VRAAG EEN OFFERTE AAN

JAGUAR F-TYPE

Onze volbloed Jaguar sportwagen, die het hart sneller doet slaan.

  • Voordeel tot € 3.643*

VRAAG EEN OFFERTE AAN

JAGUAR XF SEDAN

Luxueuze berline voor de bedrijfswereld, met een karaktervol design, een dynamisch rijgedrag en geavanceerde technologie.

  • Voordeel tot € 3.627*

VRAAG EEN OFFERTE AAN

JAGUAR XF SPORTBRAKE

Luxueuze familale break, met een karaktervol design, een dynamisch rijgedrag, geavanceerde technologie en nog meer ruimte.

  • Voordeel tot € 1.813*

VRAAG EEN OFFERTE AAN

JAGUAR XE

De meest geavanceerde, efficiënte en geraffineerde sportberline die Jaguar ooit gebouwd heeft.

  • Voordeel tot € 3.629*

VRAAG EEN OFFERTE AAN

STANDAARD 5 JAAR GARANTIE

Standaard en zonder meerprijs geniet u op elke nieuwe Jaguar van een fabrieksgarantie van 5  jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet). Goed voor een optimale gemoedsrust.

MEER WETEN

ONS STOCKAANBOD

Onze medewerkers staan u graag te woord voor meer informatie over onze stockwagens, werken voor u een gepersonaliseerde offerte uit en bespreken de mogelijke financieringsformules op maat van uw behoeften. Proefritten behoren uiteraard ook tot de mogelijheden. 

Klik bovenaan op 'AANBOD NIEUW' of 'AANBOD TWEEDEHANDS' en ga op zoek naar uw favoriete Jaguar uit onze stock. Let wel: door het wereldwijde tekort aan halfgeleiders - dat overigens volledig buiten onze controle ligt - is ons stockaanbod momenteel beperkt. Snel zijn is de boodschap!

Aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak te maken, hetzij in onze showroom, hetzij virtueel.

CONTACTEER ONS

*Het klantenvoordeel is inclusief btw en is mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en onze concessie. Acties geldig t.e.m. 31/03/2023. De getoonde voertuigen kunnen uitgerust zijn met opties.

5 jaar / 150.000 km (eerst bereikte limiet).