Van Mossel Jaguar Mechelen
 

Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

JAGUAR APPROVED :

 

ONZE JONGE EN KWALITEITSVOLLE TWEEDEHANDSAUTO'S

 

standaard 2 jaar garantie en jaguar assistance

WAT IS JAGUAR APPROVED?

Jaguar Approved is het officiële label voor onze jonge Jaguar tweedehandswagens, dat uitsluitend toegekend wordt aan auto's niet ouder dan 60 maanden, met minder dan 125.000 km op de teller en die voldoen aan de door Jaguar vastgestelde kwaliteitseisen.

Iedere Jaguar voelt inderdaad even levend als op de dag waarop hij gemaakt werd, of het nu om een nieuw of een Approved voertuig gaat. U kunt er dus gerust in zijn dat uw Approved Jaguar even authentiek, fris en levend is als toen hij geboren werd. Om te garanderen dat hij onze Jaguar concessie in onberispelijke staat verlaat, is er een Approved belofte aan onze klanten. Die geeft u absolute gemoedsrust en staat garant voor een auto die een opwindende rijervaring biedt.

CONTACTEER ONZE SALES ADVISORS

ONZE APPROVED BELOFTE

Onze Approved belofte biedt standaard onder meer 2 jaar garantie, inclusief Jaguar Assistance. En daar stopt het niet: voertuigen die het Approved label dragen, beantwoorden aan uitgebreide kwaliteitsstandaarden.

Onze Approved belofte kort samengevat:

  • 2 jaar garantie
  • 2 jaar bijstand Jaguar Assistance
  • 165 gecontroleerde inspectiepunten
  • Reconditionering door onze Jaguar getrainde technici
  • Gebruik van originele Jaguar onderdelen
  • Gecontroleerde historiek en herkomst van de auto
  • Uitgevoerde rijtest door onze Jaguar getrainde technici
Bekijk de film en u zal zien dat we een Jaguar Approved met evenveel zorg en aandacht behandelen als een nieuwe Jaguar.

Twee jaar Jaguar garantie

Deze uitgebreide dekking komt overeen met de garantie op nieuwe auto's, waarbij enkel gebruikgemaakt wordt van originele Jaguar onderdelen. Ze dekt reparaties voor plotse en onverwachte mechanische of elektrische defecten en het werk wordt uitgevoerd door onze gekwalificeerde technici. Niets minder. De garantie dekt u twee jaar en er kan aanspraak op worden gemaakt nadat we de relevante informatie ontvangen hebben. 

ONTDEK DE STANDAARD JAGUAR GARANTIE

Twee jaar Jaguar Assistance

Jaguar Assistance werd in het leven geroepen voor uw gemoedsrust en om u een perfecte service te bieden, mocht u die ooit nodig hebben. Ze dekt alles: immobilisatie door pech of een ongeval, maar ook kleinere problemen zoals een lekke band of verloren sleutels. Uw auto is 24 uur per dag, elke dag van het jaar gedekt voor de volledige garantieperiode – net als een nieuwe Jaguar. Als u veilig thuis wilt geraken, bijkomende reisplanning of logies nodig hebt, of als uw voertuig weggesleept moet worden, dat is allemaal inbegrepen. 

JAGUAR ASSISTANCE IN DETAIL

165 inspectiepunten

We hebben een checklist van 165 inspectiepunten die minutieus moet gevolgd worden. Dat garandeert dat uw auto elektrisch en mechanisch in optimale staat verkeert en dat het koetswerk smetteloos is. Met behulp van de recentste technologieën, instrumenten en diagnostische werktuigen voeren onze technici deze keuringen uiterst nauwgezet uit. 

De inspectie omvat steeds de lak, het interieur, een volledige revisie van de motor, een wegtest en een finale keuring, waarna de auto persoonlijk wordt goedgekeurd door een van onze Jaguar technici. Alle auto's moeten alle 165 controles doorstaan om Jaguar Approved te worden.

Onze technici

Het vergt een bepaald persoonlijkheidstype om het niveau van professionaliteit, competentie en oog voor detail te kunnen bieden dat we verwachten. Eventuele herstellingswerken worden uitgevoerd door onze getrainde Jaguar technici met specifieke instrumenten, diagnostische werktuigen en originele Jaguar onderdelen. We streven altijd naar perfectie.

Oorsprong en onderhoudshistoriek

Elke auto wordt gecontroleerd en er wordt een door onze concessie gecontroleerde kilometerstand en onderhoudshistoriek afgeleverd. Er zal steeds zoveel mogelijk informatie worden verschaft over de kilometerstand. Hierdoor kunt u veilig de weg op en kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe Approved auto een volledige historiek heeft en de prestaties levert die u ervan verwacht.

Wegtests

Jaguar Approved auto's ondergaan een systematische wegtest, waarbij onze technici de unieke prestaties van elke auto beoordelen. De ophanging, trillingen, remsystemen, motorprestaties, de transmissie en negen andere specifieke aspecten worden gecontroleerd om te garanderen dat het voertuig topprestaties levert. Kortom, het betekent dat uw Approved Jaguar even levend aanvoelt als een nieuwe Jaguar.

Klik bovenaan de pagina op 'AANBOD TWEEDEHANDS' om ons volledig aanbod Jaguar Approved te ontdekken. U kan ons uiteraard ook rechtstreeks contacteren om verder af te spreken.

CONTACTEER ONS