Van Mossel Jaguar Mechelen
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 7/03/2023

  Verandering van fiscaliteit: wees op de hoogte!

  Bent u op zoek naar een (deels) elektrische wagen? Maar u wil nog meer advies? Als particulier, ondernemer of op uw onderneming? Jaguar (PH)EV: Duurzamer en verfijnder dan ooit. Maak kennis met onze luxe SUV wagens en sportieve 4x4 modellen met ultra lage emissie. Juist kiezen start bij goede informatie.

  Lees meer
 • 28/02/2023

  Jaguar land rover versnelt ontwikkeling van autonome auto's met drie nieuwe technologiehubs

  Jaguar Land Rover breidt zijn wereldwijde digitale capaciteiten uit door in Europa drie nieuwe technologiecentra te openen, goed voor bijna 100 nieuwe banen. De centra moeten systemen voor autonoom rijden en rijhulpsystemen (ADAS) van de volgende generatie ontwikkelen.

  Lees meer
 • 1/01/2023

  Een elektrische Jaguar is nog steeds een Jaguar

  Ons assortiment volledig elektrische en hybride auto's is een uiting van de legendarische prestaties, intelligente technologieën en het prachtig vooruitstrevend design van Jaguar. Onze verkoopsadviseurs geven u in tijden van veranderende fiscaliteit graag professioneel advies.

  Lees meer
 • 15/12/2022

  Masterclass Fiscaliteit

  Geniet nu nog van uw fiscaal voordeel! Exact een week geleden hielden wij ons ontbijt fleet event in de showroom te Mechelen. Bedankt aan alle deelnemers om deze interessante sessie over fiscaliteit bij te wonen. Alsook de dynamische testritten met maar liefst 5 fiscaal interessante wagens. Nu is hét moment om te schakelen!

  Lees meer
 • 15/12/2022

  F-Pace nu met extra elektrisch vermogen

  Groter zuiver elektrisch rijbereik: dankzij het geüpgradede batterijpack kan de plug-in hybrideversie (PHEV) P400e tot 65 kilometer ver rijden (WLTP TEL)1 zonder schadelijke stoffen uit te stoten – een toename met meer dan 20 procent.

  Lees meer
 • 31/08/2022

  Werken bij Van Mossel, jouw carrière in de volgende versnelling

  Bij Van Mossel zijn we altijd op zoek naar talent dat zich herkent in onze passie voor mobiliteit en net als ons de verwachtingen van de klant wil overtreffen. Benieuwd naar jouw nieuwe baan in de automotive wereld?

  Lees meer
 • 14/07/2022

  Jaguar What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Jaguar is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 30/06/2022

  Van Mossel is trotse partner van Parkpop 2022

  Geniet de hele zomer lang elke donderdag van gratis concerten in de Botaniek! Wij zijn alvast aanwezig. U ook?

  Lees meer
 • 1/12/2020

  Jaguar Approved: standaard met 2 jaar garantie

  Gecertificeerde Jaguar directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Jaguar Assistance. Jaguar rijplezier van de bovenste plank kan ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Jaguar.

  Lees meer
 • 2/01/2020

  VERLENGDE GARANTIE APPROVED WAGENS

  Koop een Approved wagen aan voor 1 april 2020 en ontvang een extra jaar "APPROVED Garantie & Assistance". Zo profiteert u van een garantie van 3 jaar!

  Lees meer